Apartmanházaink

A Pusztaház Apartman Tiszafüreden, a Tisza-tó szívében, a hortobágyi pusztától nem messze található. A létesítményt 2002-ben felújítottuk és parkszerű refugiummá alakítottuk. A szerető gonddal felújított 3 régi parasztház tágas környezetben, mintegy 4.000 m2 területen fekszik. A házak megőrizték a hagyományos rusztikus stílust, de ma már nem nélkülözhetik a legmodernebb lakáskomfortot sem.

A teljes felújítással az öreg, tipikus magyar parasztházak eredeti bája nem veszett oda.

– bizonyítják a felújított antik bútorok
– minden ház nádtetős
– családias megjelenésű, parkszerű környezet
– minden ház téliesített, központi fűtés, részint padlófűtés van
– vadonatúj vizesblokkokat építettünk
– minden házban felszerelt minikonyha, mikrohullámú, kávéfőző

Pihenje ki magát, élvezze az egyedülálló, páratlan természetet, fürödjön minden nap másmilyen termálvízben, fogja ki élete legnagyobb halát, kóstolja meg a finom ételeket, igyon világhírű borokat, és mellesleg váljon e táj szakértőjévé a segítségünkkel, mármint ha Ön is úgy akarja.

Főnix

Kattints ide a megtekintéshez!

Túzok

Kattints ide a megtekintéshez!

Tisza

Kattints ide a megtekintéshez!

Paprika

Kattints ide a megtekintéshez!

Tulipán

Kattints ide a megtekintéshez!

Napraforgó

Kattints ide a megtekintéshez!

Kattintson a ház nevére a képek és leírás megtekintéséhez!

Főnix apartman

2017. július közepétől üzemel ez az apartmanunk. A konyha-étkező-nappali egy légtérben található. Tágas fürdőszoba és nagy fedett terasz teszi kényelmesebbé az itt tartózkodást. Két személy számára ideális.

A Főnix apartman alaprajza.

Napraforgó apartman

A “Tulipán” folytatásaként a valamikori fatároló és gazdasági épületből lett a “Napraforgó” kialakítva. A földszinti tágas étkezőből egy kétszemélyes hálószoba nyílik,a tetőtéri galérián további három fekhely található.

Az épület előtt egy terasz nyújt lehetőséget hangulatos nyár esti beszélgetésekhez, vagy napközbeni pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

Maximális férőhely: 4 fő

Tisza apartman

Ezt a házat átépítéssel és bővítéssel a Piros Paprika Ház alsóépületéből alakítottuk ki. Sajnos, ezáltal az ott oly sok évtizeden át feldolgozott és tárolt szárított zöldségek és gyümölcsök illata elveszett. Most az Önök szolgálatára áll fürdőszobával, konyha-étkezővel, 2 ágyas hálószobával, nappalival, valamint a tetőtérben egy további hálószobával, ahol 4 fő számára van fekhely kialakítva.

A földszinti nappali és hálószoba független teraszkijárattal rendelkezik,a bejárat előtt pedig egy fedett terasz is van.

Maximum férőhely: 6 fő

Tulipán
apartman

Ez a ház a legrégebbiek közé tartozik Tiszafüreden, döngölt agyagból épült, körülbelül 200 éves. A magángazdák pusztai házának eredeti típusát testesíti meg. Szerető gondossággal restauráltuk.

A régi idők felidézésére a házban kemence van, a mai kor vívmányai közül pedig a téglapadló alatt padlófűtés működik. A ház berendezése antik, restaurált bútorokkal történt. Bútorozott, fedett terasz tartozik a házhoz.

Foglalható: 2 személyre

Paprika apartman

Ez a ház kb. 100 éves, egy Terjék János nevű halász – és paprikatermesztő gazdáé volt. A ház kialakításakor ezért a – minden magyar fűszer közül a legismertebbre – a paprikára gondoltunk. A színek kiválasztásánál éppúgy, mint a fazetták megjelenítésében, mindenhol a paprika uralkodik.

A kényelmes hálószoba mellett a nappali szobában is van két személy számára fekhely.A nappali és a konyha-étkező előtt egy fedett terasz ( ámbitus) helyezkedik el,amelyet egy nyitott terasszal bővítettünk meg.

Maximum férőhely: 4 fő

Túzok
apartman

A Túzok házunk 2017-ben lett teljeskörűen felújítva. A tetőcsere után cserépfedést kapott a nádazás helyett. Talán veszített az épület a régi bájából, ám kárpótolja vendégeinket az újonnan kialakított tekintélyes méretű fedett terasz, amely kellemes nyáresti beszélgetések színhelye lehet.

A lakásbelső inkább modern, egy kis “régiséggel” fűszerezve.

Foglalható: 2 személyre

Tekintse meg DIÓFA apartmanunk házait is!

Scroll to Top